Slider

Beste mensen,

HELVOIRT – 28 februari 2021. Afgelopen maand werd ik 72 en hebben we het besluit genomen om per 1 maart met ons “winkeltje” te stoppen.

Het oorspronkelijke plan was om dat wat later te doen, maar mijn eigen corona en de gevolgen van al de coronamaatregelen die maar blijven duren, hebben dat besluit aanzienlijk vervroegd.

We hebben hier meer dan 40 jaar met heel veel plezier op onze manier kunnen functioneren en daar zijn we heel dankbaar voor. De ontelbare reacties die er zijn gekomen na mijn corona hebben dat nog eens benadrukt. Aan alles komt een eind en zo hoort het ook en voor ons is dat moment er nu. We danken ieder voor de plezierige manier waarop we ons werk hebben kunnen doen en wensen U een goed en gezond leven toe.

Igna en Henk Pijnenburg

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

3 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Monic van Hooft , 28 februari 2021 @ 22:47

  Henk en Igna,
  Wat jammer dat jullie stoppen maar ik snap t wel.
  Henk heel veel beterschap en succes met je herstel van de Corona
  Groet Monic

 • Rob Remmers , 1 maart 2021 @ 08:52

  Jammer Henk, maar wel begrijpelijk. Hopelijk kom je de fysieke ongemakken snel te boven en komt er eentijd om te genieten.

 • Rob Remmers , 1 maart 2021 @ 08:52

  Jammer Henk, maar wel begrijpelijk. Hopelijk kom je de fysieke ongemakken snel te boven en komt er een tijd om te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *