Slider1
slider2

"De Supporters van KenderKarnaval”.

HELVOIRT – 2 januari 2024. Voor allen een voorspoedig, gezond en carnavalesk 2024. En heb jij al goede voornemens gemaakt? Lees dan onderstaand bericht eens door…………..

KenderKarnaval draoit het maar weer eens om dit jaar. En dat hebben we dan ook gedaan. Tevens sluit dit erg goed aan bij het thema carnaval : “Draoi ut ’s um!!”

Dit jaar komen we met een vernieuwd ‘concept’ en initiatief : “De Supporters van KenderKarnaval”.

De Supporters van KenderKarnaval is er voor iedereen die het carnaval voor onze huidige (en toekomstige) kinderen aantrekkelijk en interessant wil houden.

De Supporters van KenderKarnaval is er voor particulieren en bedrijven, die het KenderKarnaval een warm hart toedraagt.

Al jarenlang heeft KenderKarnaval het streven om het carnaval voor de kinderen zo laagdrempelig, aantrekkelijk en kosteloos als mogelijk aan te bieden.
En dat willen we graag ook zo houden, maar merken we ook dat dat met oplopende kosten steeds moeilijker wordt.

Ons doel willen we graag instant houden, maar denken we wel de support te kunnen gebruiken en vandaaruit ook dit initiatief.

Iedereen die met ons mee willen denken, willen we desgewenst dan ook graag tegemoet komen met een naamsvermelding/logo in een doorlopende presentatie tijdens de carnavalsdagen.

Jij bent toch ook een supporter van het KenderKarnaval ?!

Support ons dan in de vorm van financiële steun, in de vorm van chips-snoep-drinken voor de kinderen, in de vorm van materialen voor bv de optocht-wagen-KKF, en/of anders…..

Ben je geïnteresseerd en zou je meer informatie willen hebben, stuur dan een bericht aan kenderkarnaval@keiespellers.nl  òf  kun je contact opnemen met één van de bestuursleden.

Alaaf, met carnavaleske groet, KenderKarnaval

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *