Slider

Chalet in vlammen op, Residence de Leuvert Cromvoirt

CROMVOIRT – 15 oktober 2019. Een chalet is in de nacht van maandag op dinsdag uitgebrand op Résidence de Leuvert aan de Loverensestraat in Cromvoirt.

De melding van de brand kwam rond vier uur in de nacht binnen bij de brandweer. Bij aankomst van de brandweer kwamen de vlammen reeds uit het chalet. De brandweer posten van Cromvoirt en Helvoirt hadden de brand snel onder controle, maar des ondanks liep de chalet dus danige schade op dat deze als verloren moet worden beschouwd.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Op het moment van het uitbreken van de brand was er niemand meer in de chalet aanwezig. De eigenaren van de chalet zouden, volgens een medewerker van het park, maandagmiddag voor het laatst in de chalet zijn geweest.

Vermoedelijk is de brand in de chalet in de nabijheid van de CV ketel begonnen. Een technische mankement/ kortsluiting lijkt dan ook de oorzaak van de brand.

De politie was na het uitbreken van de brand met diverse eenheden op het park, waar veel permanente bewoning aanwezig is en heeft de brand in onderzoek.

De brandweer zette twee blusvoertuigen en een waterwagen in bij het blussen van de brand.

Bron/foto’s Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *